sâmbătă, 26 decembrie 2009

Cum sunt?

Azi se mai adaugă o filă în cartea vieţii mele...Nu mă întrebaţi ce număr poartă,pentru că prefer să rămână secret...iar celor care ştiu,le mulţumesc pentru discreţie...Scriu despre mine,şi despre cei cu care am în comun ziua de naştere..."Cei născuţi în ziua de 27 decembrie sunt nobili,devotaţi şi iau vina alături de cei la care ţin.Cu dragoste de umor,ei sunt în general blânzi şi agreabili.Buni evaluatori ai privatităţii,ei sunt înzestraţi cu darul de a păstra o linie strictă între viaţa personală şi partea profesională,fiind capabili să aibă contribuţii bune la amândouă."

Cine s-a născut în această zi?

Louis Pasteur,Marlene Dietrich,Cokie Roberts,Gerard Depardieu,Heather O'Rourke..Eu!P.S.În mare zice bine brelocul meu(de acolo am scris despre cei născuţi pe 27 decembrie),da' nu credeţi totul...

P.P.S.Să avem cu toţii ani frumoşi,sănatoşi,împliniţi,să mai plouă cu noroc din când în când şi să trăim înconjuraţi de dragostea şi susţinerea celor dragi.

11 comentarii:

Rappa_ru' spunea...

Un dublu la multi ani, sanatare, fericire si tot ce iti mai doresti tu:)...stii cum se spune..."pentru toate celelalte exista Mastercard":))...La multi ani inca o data:)

smaraa spunea...

Tot ce-ti doresti, numai lucruri bune sa ti se intample, si bucurie alaturi de cei dragi. Si sa nu uitam sanatatea ca-i mai importanta ca toate.
La multi ani!
pupici.

Printre Gânduri spunea...

Buna asta cu Mastercard:))
Multumesc mult!

Printre Gânduri spunea...

Sanatatea pe primul loc...si un strop mai mare de noroc.Multumesc Smaraa

Rappa_ru' spunea...

La multi ani, toate cele bune, multa sanatate, fericire si impliniri alaturi cei dragi Stefania:)

nasturash spunea...

Un an nou fericit, implinit. Iti doresc multa bucurie si sper sa duci la bun sfarsit tot ce ti-ai planuit sa faci anul asta.:*

Printre Gânduri spunea...

Multumesc pentru urari:)

adniana spunea...

cam tarziu,dar.. sanatate multa :)

Printre Gânduri spunea...

Niciodata nu e prea tarziu...
Multumesc Adniana:)

Dana spunea...

Daca niciodata nu e prea tarziu, la multi ani si din partea mea, cu bucurie multa si cu binecuvantare! Fii fericita!

Printre Gânduri spunea...

Multumesc mult Dana...
Asa sa fie.